Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er forelsket…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære L

Det lyder til, at du er blevet ramt af Amors pil, og du derfor er blevet forelsket til op over begge øre. Forelskelse kan være en rigtig dejlig ting, især hvis begge parter har de samme følelser for hinanden, og det tænker jeg måske kan være tilfældet her. Jeg synes i hvert fald, det lyder til, at han også synes du er ret sød, når han i starten klappede dig i numsen og efterfølgende har vinket til dig?

Du spørg om det er normalt, at blive forelsket igen efter så lang tid. Kærlighed er en sjov ting, den kan komme og gå, helt som det passer den. Der findes ingen regler for kærlighed. Så ja, det er helt normalt. 

Men det kunne jo også være, at du faktisk hele har været vild med ham? Du havde måske bare glemt det lidt, fordi det var længe siden, du havde set ham.

Du spørger, om jeg har nogle råd til, hvordan du kommer i kontakt med ham. Du havde selv tænkt på at spørge om hans telefonnummer – og det er en rigtig god ide, men du fandt ikke lige modet til at spørge, sidst I mødtes.

Og det er helt normalt, at man mister modet eller glemmer, hvad man skal sige, når man står foran den, man er vild med. Man kan virkelig komme til, at føle sig dum, men det er der intet unormalt i. Og jeg kan næsten forsikre dig om, at det mest er dig selv, der har lagt mærke til det. 

Måske vil du være mere parat til at spørge ham, næste gang I ses. Nu kan du i hvert fald mærke, hvor ærgerlig du er over ikke at have fået spurgt ham. Måske kan det også hjælpe dig at tænke: ”hvad er det værste der kan ske? 

Måske kunne du også skaffe hans telefonnummer ved at spørge en fra din gamle klasse? Så kunne du sende ham en SMS. 
Du kunne skrive:  ”X gav mig dit telefonnummer – jeg vil bare lige sige tak, fordi du viste mig vej til koncerten :-)"

Jeg håber, du kunne bruge mine råd og ønsker dig al mulig held og lykke fremover.

Kærlig hilsen

Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat