Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

jeg er forelsket

jeg er forelsket i en dreng fra min klasse men han ved det godt men jeg spøger om vi skal være kærester men jeg er bange for at spøger han fordi jeg er bange for han siger det til nogen og så ved helle skolen det pulselig og hvad nu vis han siger nej så er det pinilet

Pige, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12år Tusind tak for dit brev. Hvor er det bare skønt at være forelsket – også selvom man kan have svært ved at få spurgt. Jeg tænker at det måske kan være en ide at måske at skrive lidt sammen først, enten på nettet eller på sms. Tit er det lidt nemmere. at blive klar til at spørge, hvis man har fået en fornemmelse af, om han måske også føler noget. Det kan du måske nemmest ved at I skriver lidt sammen først? Hvis du har hans nummer kan du evt. sende ham et par korte beskeder, hvor du fx bare spørger om lektier eller andre “ufarlige” ting. Hvis han svarer på dem, kan du skrive igen og måske på den måde komme i snak med ham. Måske du også har et par veninder som måske kan forhøre sig lidt først, om de ved om han kan lide dig. Det kan også være at de kan hjælpe dig med at få bedre kontakt til ham. Måske du sammen med nogle venner kan invitere til filmaften hvor du så tilfældigvis kan sidde i nærheden af ham, og få talt lidt mere med ham bare jer to. Du kan også vælge at gå helt old school og skrive et kæreste brev til ham. På dette link har vi fx En guide til at skrive sådan et brev https://bornetelefonen.dk/guide-skriv-et-kaerestebrev/. Hvis du har brug at tale mere med os, er du også meget velkommen til logge på vores chat her på hjemmesiden og chatte med en af vores rådgivere eller ringe til BørneTelefonen på 116 111. De kærligste hilsner Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat