Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er bange for at springe ud

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14

Tusind tak for brevet. Jeg synes det er så godt, at du skriver til os. Og det er nogle rigtig gode og vigtige refleksioner, du gør dig.

Det lyder som om, at det er en svær tid, du er i lige nu. Din klasse lyder ikke som den nemmeste at være ‘anderledes’ i, og heller ikke din fars familie. Men det er faktisk ikke dem, der skal bestemme, hvem du er. Du gør ingen fortræd ved at være som du er. Tværtimod handler det bare om kærlighed. Det håber jeg, at du vil huske på.

Det lyder også som om, at det er en spændende tid. Hvor er det dejligt, at du føler al den kærlighed, selvom det også er kompliceret. Men at føle kærlighed er ikke forkert. Det er tværtimod en god ting.

Husk på, at du ikke behøver at gøre alle tingene på en gang. Måske vil det være lidt for stor en omgang, både at fortælle det til din mor, din søster og dine veninder, og fortælle din bedste veninde om dine følelser. Tag en ting ad gangen, og start fx med din mor. Det lyder som om, at hun er god at snakke med, og jeg håber og tror, at hun vil forstå og acceptere den, du er.

Tænk over hvad du vil sige til hende. Du kan evt. ringe til os på BørneTelefonen på 116 111 først, og tale det igennem anonymt.

Tror du, at din veninde vil forstå, hvis du fortæller hende det? Eller er du bange for, at jeres venskab tager skade? Måske kunne du føle dig lidt frem, inden du gør noget. Hvis I er alene sammen en dag, kunne du forsigtigt prøve at bringe emnet på banen, og på den måde finde ud af, om hun kun er til drenge, eller om hun også føler noget andet. Hvis du på det tidspunkt har mod på det, kunne du nævne, at du tror du er til piger, eller måske til begge dele? Så ved hun i hvert fald det, uden at du har fortalt det hele og risikeret venskabet.

Jeg synes det er super stærkt, at du står ved dine følelser, og hvem du er, uanset at der er mennesker omkring dig, som måske ikke vil forstå eller acceptere det. Du er sej.

Mange kærlige hilsner,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat