Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg ælsker hende

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12

Det kan være en rigtig dejlig følelse at være forelsket. Men  nogle gange også lidt skræmmende. For hvad nu, hvis man bliver afvist? Du har allerede prøvet, at en pige sagde nej til at være kærester. Derfor kan jeg godt forstå, hvis du er lidt nervøs for, at det vil ske igen

Men jeg vil rigtig gerne give dig nogle idéer til, hvad du kan gøre, for at pigen fra parallelklassen lægger mere mærke til dig

Jeg tror, at du har helt ret i, at det bliver for pludseligt, hvis du spørger hende, om hun vil være kærester. I kender jo ikke  hinanden så godt endnu. Men det kunne I komme til.

Ved du, hvad hun interesserer sig for? Måske har I en fælles interesse, du kan snakke med hende om?

Ved du, hvem der er hendes venner og veninder? Måske har I nogle fælles venner? Og måske kan du være mere sammen med dem? Og på den måde lære hende bedre at kende.

Jeg kan godt forstå, at du bliver nervøs, når du skal snakke med hende. Men det bedste, du kan gøre, er, at være dig selv. Det er jo lige præcis dig, hun skal lære bedre at kende. Måske kunne du starte med at finde på en sætning, du kunne sige? Et spørgsmål er en rigtig god idé. For så er det nemt for hende at svare og måske stille dig et spørgsmål tilbage.

Du kunne fx sige:

–       Har du set (en eller anden film)? Hvad synes du om den?

–       Hvad for noget musik kan du godt lide at høre?

–       Hvad er dit yndlings fag?

Jeg synes, du er mega sej. Og det synes jeg, fordi du havde modet til at spørge pigen fra klassen, om I skulle være kærester. Der er nemlig mange, der slet ikke har det mod. Sikkert også nogle af de drenge, du ellers tænker er “1000 gange bedre”. Dit mod synes jeg, du skal være glad for og stolt over. Og det kan du bruge igen, til at lære pigen fra parallelklassen at kende.

Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med kærligheden. Hvis du får brug for at snakke, er du altid velkommen til at skrive eller ringe.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat