Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jaloux/kærestesorg

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 11 år

Tak for dit brev. Jeg er glad for, at du skriver til os igen, selvom vi første gang svarede, at der måske var andre breve, som kunne hjælpe dig.

Du beskriver rigtig fint hvad der sker i dit liv lige nu. Jeg kan godt forstå at du har lyst til at lægge dig ned og græde, det er meget normalt når man lige har været igennem et kærestebrud og viser, at du var glad for din eks kæreste.

Du skriver, at du næsten er sikker på, at han slog op med dig fordi han måske bedre kan lide din ”veninde”. Det kan jeg forestille mig er hårdt at opleve, men du lyder altså til at håndtere det rigtig godt.

Det er positivt at du nu i et par dage har været forelsket i to fra din klasse, selvom det selvfølgelig kan være lidt svært når I er i vennegruppe sammen dig og din eks kæreste.

Jeg kommer til at tænke på, at det måske er en ide, at tale med din eks kæreste om alle de her ting du skriver her til mig. Jeg tænker nemlig, at hvis I skal kunne være i vennegruppe sammen, så er det vigtigt at I har det godt med de mennesker i er sammen med til daglig.

Du lyder som en virkelig sej pige og er virkelig god til at beskrive hvordan du har det. Det tænker jeg, at du kan bruge til at fortælle din ekskæreste, at selvom du nu er forelsket i nogle nye, er du stadig lidt ked af det over I to ikke er sammen længere og ked af, at du tror han måske slog op med dig, på grund af din ”veninde”.

Jeg kan godt forestille mig, hvordan det er for første gang at opleve kærestesorger, som du oplever det lige nu. Jeg synes det er en rigtig god ting, at du er forelsket i nogle nye drenge, men håber stadig, at du får mod på at tale med din ekskæreste eller en anden god ven om det, så du ikke går med dine følelser helt alene. 

Vi oplever alle at blive kede af det over en kæreste. Det gør ondt, hvilket også er ok. Men som du allerede mærker, så kommer vi videre og begynder at kigge efter andre og have plads til at kunne forelske os i andre. Det tager tid. Så lige nu tænker jeg også, det er ok at føle kedafdetheden, og så vil du opdage at langsomt bliver den mindre og der igen bliver plads til at forelske sig.

Venlig hilsen Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat