Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jalousi

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Dit brev beskriver rigtig godt de følelser man kan have, når man er usikker i sit parforhold. Når jeg læser det du har skrevet, kan jeg godt forstå, at du har en ubehagelig følelse inden i. Det din kæreste siger og gør, er uden omtanke for hvordan du føler og har det.

Tillid er vigtigt i et parforhold - det er tillid som er med til at gøre, at man også kan have andre venner/veninder og det er godt at være sammen med andre end ens kæreste hele tiden. Så kan man udvikle sig sammen og hver for sig - og det er dejligt at have forskellige oplevelser, som man kan dele med hinanden.

Når jeg læser dit brev, lyder det som om, at din kæreste udfordrer din tillid. Han joker med, at han vil vælge den anden pige frem for dig - og det er ikke i orden. Det kan skabe mistillid og jeg kan godt forstå, at det føles forfærdeligt. Men, kender han til dine følelser eller er det fordi, han er fuldstændig forelsket i dig, at han tør sige de ting?

Derfor synes jeg, at du skal prøve at snakke med ham igen.  Du skal fortælle ham det, som du blandt andet har skrevet i dette brev; hvad du tænker og hvad det gør ved dig, når han snakker så meget med hende den anden. Du må prøve at få ham til at forstå, hvordan du har det, og det er vigtigt, at han tager der seriøst.

Du kan f.eks. vælge at I skal gå en tur mens I snakker- Det er en god måde have en snak fordi man, mens man går, kan kigge på andre ting og der er plads til pauser.

Hvis han ikke kan forstå, hvordan du har det, må du måske overveje, om han er den rigtige for dig. Selv om du elsker ham og han lige nu virker til at være ”den eneste ene”, så er det ikke holdbart at være i et forhold, hvor følelserne ikke er gengældt. Hvis det er sådan det er? Jeg håber I får talt sammen, og måske er ikke bevidst om, hvad det gør ved dig?

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat