Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Internet forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 13 år. 

Det er tit rigtig svært at vide, hvad en anden person tænker, når det drejer sig om følelser. Det bliver nok også ekstra svært, når man kun kender personen fra de sociale medier, som f.eks. snapchat. 

Du skriver, at han tit ignorere dig og at det altid er dig, der skriver først. Måske skulle du prøve, at lade være med at kontakte ham i et stykke tid og så se om han kontakter dig? Hvis han gengælder dine følelser, så synes jeg, at han skal vise lidt initiativ over for dig. Og vise, at han også gerne vil dig. Hvis han bliver ved med at ignorere dig, så synes jeg, at du fortjener meget bedre. 

Hvis du skriver til ham alligevel, eller at han forhåbentlig skriver til dig, så kunne du jo prøve at spørge ham, hvad han synes om, at I skriver sammen, uden at I kender hinanden.

I kunne også snakke sammen om, hvilke forventninger I hver især har med at skrive sammen.

Når man ikke har mødt hinanden og ikke kender hinanden vildt godt endnu, så kan det være en god idé at snakke om dét. Ens forventninger kan nemlig være vidt forskellige. Nogle synes måske bare, at det er sjovt at lære nye mennesker at kende. Andre bruger det måske lidt som tidsfordriv. Og nogle vil måske gerne prøve at finde en kæreste eller en ven. 

Så mit råd er, at jeg synes du skal lade ham skrive til dig. Og så måske få snakket, om jeres forventninger til jeres skriveri og snappen. 

De bedste hilsner fra BørneTelefonen. 

 

 

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat