Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

indre skamlæber

Hej

jeg er en pige på 16 år, der har noget rimelig seriøst med en dreng.

Vi har kysset og er sammen næsten hver dag, jeg vil gerne lave noget mere med ham end bare et kys, men problemet er at jeg har utrolig lange indre skamlæber.

Jeg har to centimeter ude og jeg synes det er virkelig pinligt!

jeg er utrolig flov over mig selv “down there”

Jeg er bange for hvad han tænker, hvis han rørte mig derned eller vi havde sex.

Han har lavet noget med en del andre piger, så han har noget at sammeligne med;/

Jeg har intet imod at vise resten af min krop får ham, men når det gælder at smide trusserne føler jeg mig utrolig usikker.

Jeg vil bare virkelig gerne lave noget mere med ham os så han ikke synes jeg er kedelig, altså ik kun derfor men os fordi jeg har lyst

please hjælp mig, hvad skal jeg gøre…..

Pige, 16 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Tak for dit brev. Det lyder dejligt, at du har fundet en sød fyr, og jeg kan godt forstå, at du har lyst til at have sex med ham. Det er også helt normalt at have nogle tanker om, hvordan det mon er at være nøgen sammen med et andet menneske. Og derfor kan man også komme til at tænke på, hvad ens partner mon tænker om ens krop.

Det er vigtigt at huske på, at alle kroppe er forskellige. Hos nogle piger er de indre skamlæber længere og mere fyldige end de ydre. Andre piger vil opleve, at de indre skamlæber er små, så de bliver dækket af de ydre skamlæber. Begge dele er helt normalt. I puberteten vil mange piger opleve, at de indre skamlæber vokser ud mellem de ydre kønslæber, og det er en naturlig del af at blive kønsmoden. Du har altså absolut ingen grund til at føle dig flov over, hvordan du ser ud 'dernede'. 

At din kæreste har set en del andre pigers kroppe, betyder jo også, at han netop har set, hvor forskellige de kan se ud. Derfor vil han nok slet ikke tænke over det. Da han er vild med dig, tror jeg også bare, at han vil synes, at du er dejlig, som du er.

Du kan læse mere om kønslæber her http://www.sexlinien.dk/emneside-piger/kvinders-kroppe/koenslaeber.aspx

Kærlige hilsner fra BørneTelefonen

 

Få flere råd og hjælp til Kroppen

I løbet af puberteten begynder din krop at ændre sig meget. Du begynder blandt andet at vokse mere, svede mere og få hår nye steder på kroppen. Hvis du er en dreng, begynder du også at producere sæd, og din stemme går i overgang. Hvis du er en pige, begynder dine bryster at vokse, og du får din menstruation. Vi har samlet en række spørgsmål og svar på alt det, man ikke tør spørge om ved både pigekroppen og drengekroppen.

På siden kan du også teste din viden om kønsorganerne, lære noget nyt i vores videoer, læse andre børns breve kroppen eller få gode råd til, hvordan du får et godt forhold til din krop.

Kender du privatsnak.dk?

privatsnak.dk kan du se film og læse om:

  • Hvad sker der, når man kommer i puberteten?
  • Hvad gør man, hvis man får bumser?
  • Hvordan kan man mærke, om man er forelsket?
  • Hvornår har man sex første gang?
  • Hvordan sætter man et kondom på?

… og mange andre spørgsmål.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat