Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

I tvivl om det var det rigtige

Hej brevkasse,

jeg er en pige på 14 år som har haft noget med den her fyr i snart måske 2 måneder.

Vi skriver sammen på snap, og har mødtes et par gange,
altså 5-6 gange og han er virkelig sød.

Men så er der dsv sket det at han her på det sidste har gjort en masse dumme ting,

en af de første ting var at han tog screenshot af min røv,
altså havde dog tøj på men stadig og sendte til nogen venner,

ellers aflyser han nogen gange aftaler og kommer til at skrive ting til mig om andre piger,

hans kammerater siger dsv også at han har gang i flere, hvilket jo gør mig utrolig ked af det.

Jeg har af den grund at jeg er så glad for ham tilgivet ham alle gangene, hvilket mine veninder også er meget uenige med mig i, at have gjort.

Jeg valgte så at skrive til ham at jeg ikke tænkte at det skulle være os fordi han har fået mange chancer, hvilket han virkede super ligeglad med, men han blev så senere på aftenen også rigtig vred, hvilket gik ud over at jeg blev hakket super meget ned på, og jeg blev virkelig ked af det (altså sådan virkelig, sådan at jeg tænkte at jeg aldrig ville komme mig) og kunne for den stund slet ikke fordrage ham.

Senere på aftenen efter at jeg har ignoreret ham i noget tid, skriver vi sammen og han er rigtig ked af det han gjorde og at han flippede så meget ud på mig.

Jeg ved virkelig ikke om jeg skal holde fast i min beslutning om at droppe ham eller om jeg kan trække det tilbage og få det vi havde før igen,

please hjælp,

hvad er det rigtige at gøre for han vil heller ikke miste mig…

Håber i kan hjælpe!

Pige, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej 14 årig pige

Jeg kan da godt forstå, at du ikke helt ved hvad du skal stille op med din situation.

Ud fra det du skriver, kan jeg fornemme at du syntes han er ret sød og interessant.

Når man er forelsket eller vild med nogen siger man tit, at fornuften ryger ud eller kærlighed gør blind. Du er mega sej, for du har lyttet til din indre stemme eller din fornemmelse. Der var noget som ikke helt var som det burde være, og du reagerede derpå.

Som regel passer ens fornemmelser meget godt, hvis man mærke noget som ikke føles godt - så kan det ikke undskyldes væk eller tales væk.

Måske skal du holde fast i din beslutning, ihvert fald en periode, for at se hvordan det føles, savner du ham eller savner du det at have noget sammen med nogen.

Du kan også tænke lidt over hvordan du gerne vil behandles for, at føle dig godt tilpas og så bruge det som dit udgangspunkt i dine venskaber og kæresteforhold.

Måske kan du også forestille dig at det var en veninde som spurgte dig, hvad ville du så svare hende?

Jeg vil ønske dig godt fornøjelse med overvejelserne, så kommer din rigtige beslutning nok frem, når du tænker det igennem og hvad du egentlig vil være med til i et forhold, som bygger på kærlighed og måske også ærlighed.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat