Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved man om man er homoseksuel?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej O.

Hun lyder da rigtig sød, hende din veninde.

Du beskriver, at du har lyst til at lægge armene om hende når I snakker og kysse hende. Og du tænker på hende om aftenen inden du skal sove.

Jeg synes godt det kunne lyde som om du er forelsket i hende. Eller i hvert fald er du meget glad for hende, og ja det kan også være alle de hormoner, som er i gang. Nogen gange kan det bare være svært at skelne mellem forelskelse og super dejligt venindeforhold.

Den bedste måde at beskrive om man er homoseksuel på, er netop at man tiltrækkes og bliver forelsket i det samme køn. Men som du selv skriver, kunne det måske også bare være en del af din teenage-fase. 

Måske kan du blive lidt mere afklaret, hvis du læser mere om det på sexlinens rådgiving http://www.sexlinien.dk/emneside-seksualitet-og-koen/homoseksualitet.aspx. Det handler om at være homoseksuel. Det kan også være, at du har brug for at kigge på www.lgbt.dk/ungdomstelefonen  måske får du mod på at ringe ind og så en snak?

Jeg kan godt forstå, at du ikke lige har lyst til at tale med din veninde om det. For det er jo ikke sikkert, at hun har det på samme måde som dig.

Hvad med at tale med din mor eller en anden god ven eller veninde, som du stoler på? Det kan nemlig være rigtig rart at tale med nogen.

Håber du kunne bruge svaret her. Du er selvfølgelig altid velkomment til at ringe eller skrive til os igen.

Kærlig hilsen

Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat