Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan starter man med at lære en pige at kende, man har set?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 17,

Det lyder som om, du rigtig gerne vil i kontakt med den pige. Så jeg tænker: ”Det skal du da bare!”. Jeg kan sagtens forstå din usikkerhed omkring det. Sådan tror jeg de fleste ville have det.

Det var da smart tænkt, at du fandt hende på facebook. Jeg synes sagtens at du kan skrive til hende der. Du kan jo fortælle hende, at du har set hende på hendes arbejde, og og synes hun ser sød ud og gerne ville lære hende at kende. Men at du ikke lige ville gå hen til hende, når hun var på arbejde. Du kan måske skrive noget med, at du abejder sammen med … der kender hende, som fortalte dig hvad hun hed, så du kunne finde hende på facebook. Så virker du ikke helt fremmede for hende.

Hvad tænker du mon om det?
Den eneste måde du finder ud af, om hun også kunne være interesseret i at lære dig at kende er ved at tage kontakt til hende. Tænk hvis hun faktisk også gerne vil det. Hvis hun svarer nej tak, så er det nok bare det, du må respektere.

Hvis ikke du tager kontakt til hende, kan du bare gå og fortryde, at du ikke gjorde det.

Jeg kan godt forstå hvis det virker lidt grænseoverskridende. Men tag chancen, skriv til hende, og luk øjnene og tryk på ’send’. Jeg er sikker på, at du vil gøre det så ordentlig som muligt.

 

Kærlig hilsen

BørneTelefonen 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat