Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan skal jeg sige det..?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Det er dejligt at høre at du er kæreste med en sød fyr.

Jeg synes det lyder som en god ide at fortælle dine forældre om ham og dine følelser for ham. Du kan måske tage det lidt i små bidder. Det er måske overskueligt at dele det lidt op. Du kan starte med at sige du har talt med en sød fyr på nettet og nævne hans alder og navn. Så fortæller du, at du er blevet forelsket i ham. Så fortælle at I er kærester. Osv. Måske gør det det lidt nemmere. I hvert fald er det super at du ønsker at dele det med dine forældre. Det viser også at I har tillid til hinanden hjemme hos dig.

Blot for at nævne det for dig, så sker det nogen gange, at voksne mænd udgiver sig for at være yngre end de er fordi de gerne vil møde unge piger. Derfor kunne en ide til jeres første møde være at I mødes hos dig eller et sted tæt på, hvor dine forældre også er der eller er hjemme. Det tænker jeg også vil gøre dine forældre mere trygge ved det. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat