Brev

Hvordan ser man om han er interesseret

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 15 år

Det kan være rigtig svært at vide om en anden person er interesseret. Og hvad den person er interesseret i.

Jeg tænker på, om du mon har mødt fyren i virkeligheden, eller om I kun har skrevet sammen? Generelt er det jo være nemmere at vurdere interessen i virkeligheden, fordi man også kan vurdere kropssprog, ansigtsudtryk og se, hvem han er.

Hvis du ikke har mødtes med ham før, synes jeg bestemt, at I skal mødes første gang et sted, hvor der er andre mennesker, f.eks. på en café. Eller hjemme hos dig, så dine forældre også kan møde ham. Så kan du jo også lettere vurdere, om du selv er interesseret i ham.

Jeg vil ikke anbefale at tage med på den tur til sommerhuset, uden at dine forældre ved det og har givet lov. Det er ikke sikkert bare at tage afsted. Måske er han en sød fyr, men lær ham at kende, inden du kaster dig ud noget, der ikke er sikkert for dig.

Du er velkommen til at ringe eller skrive på 116111.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat