Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan kommer jeg mig over min ekskæreste?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15.

Tusind tak for dit brev, hvor du fortæller, at du ikke kan få din eks kæreste ud af hovedet. Du fortæller også, at du bryder sammen, når du ser et billede af hende. Jeg kan rigtig godt forstå, at du er ked af det, for det er altid hårdt at miste den, man rigtig godt kan lide. Jeg synes, det er rigtig flot, at du står ved dine følelser og har skrevet herind.

Hvordan kan det mon være, at I gik fra hinanden? Du skriver, at hun sagde, at hun havde brug for en pause fra drenge, men at hun nu har fået kontakt til en, som du ovenikøbet ikke bryder dig om. Det kan jeg godt forstå, gør ondt. Jeg tænker, om der måske kan have været en anden grund til, at I holdt op med at være kærester?

Når man stopper med at være kærester, gør det som regel mere ondt på den ene, end på den anden. Og det er altid svært at vide, hvad den egentlige grund til at man stopper er... Jeg tror dog, at det bliver svært at ændre på hendes følelser, selvom det kan lyde lidt hårdt...

Med hensyn til, hvordan du skal reagere på, at hun har kontakt med en ny fyr, synes jeg du skal se, om ikke du kan undgå at følge med i det? Hvor ofte ser du hende mon? Siden du skriver, at du bryder sammen, når du ser et billede af hende, tænker jeg, om det mon er på Facebook, du mener? Hvis ja, kunne du evt. slette hende som ven..? Jeg ved godt, at det lyder hårdt, men det kan også være rigtig svært at kunne følge med i det hele og se billeder og sådan. Måske er det nemmere at komme over, hvis du ikke kan se hendes profil hele tiden?

Sådan noget her tager bare lang tid, så mit bedste råd til dig, er at tale med dine bedste venner om det, eller evt. dine forældre? Fortæl dem, at du er ked af det, og at du evt. har brug for at snakke om det hele. Lyder det som noget, du har lyst til at prøve? Jeg håber i hvert fald, at du kan bruge mine råd. Og husk, at vi altid sidder klar ved BørneTelefonen på 116 111, hvis du har brug for at snakke med en voksen om det. Jeg håber du snart får det bedre.

Mange hilsner fra BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat