Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan får jeg en kæreste

Jeg er en dreng på 12år og er tyg men jeg er forelsked i den pæneste pige i min klasse er der en pige der ved hvad jeg skal gør jeg er i gang med at tabe mig

Dreng, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12

Hvor er det sejt, at du er i gang med at tabe dig. Jeg håber, du får hjælp fra din familie, for det kan være svært at gøre alene. Det virker som om, du har en stærk vilje og er god til at gøre noget, du sætter dig for.

Jeg tænker, at det handler om at vise pigen, at du godt kan lide hende. Det kan man gøre ved at være sød mod hende, være interesseret i hende og sørge for at være i nærheden af hende, så meget man kan. Mange forelskelser starter som venskaber, så hav tålmodighed og giv det tid. Hvis hun først begynder at kunne lide dig, kan det sagtens være, du får chancen for at blive mere end venner. Du kan også læse om forelskelse her på hjemmesiden og måske få nogle flere gode ideer.

Jeg vil ønske dig rigtig meget held og lykke med kærligheden og med at tabe dig.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat