Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad sker der med mig?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Lad mig starte med at sige, det er helt normalt at have det som dig. Du lyder som en pige, der nyder at flirte, men ikke føler dig klar til mere end det og det er helt ok. Så godt du mærker efter. Det er helt ok, når man er 14 år ikke at ønske at være i et fast forhold, men lige nu nyde at mærke forelskelsen og flirten. Det skal nok komme senere, at du bliver så forelsket at du ønsker et mere fast forhold. Giv dig tid og nyd, som det er lige nu.

At man begynder at se en dreng og man er glad for ham, betyder ikke, at man straks bliver seriøse og ønsker et forhold. Det er dog dejligt at læse, du også tænker på fyrens følelser, for måske har I det ikke på samme måde og derfor er det vigtigt at være åben om, det er flirten du er glad for, men ikke lige nu er interesseret i noget mere seriøst. På den måde, undgår man, at nogen bliver såret.

Det er fint, du har prøvet at tale med dine veninder om hvordan lige præcis du har det. At de ikke har det på samme måde, gør det på ingen måde forkert. Du virker som en sød og omsorgsfuld pige og så længe du passer på ikke at såre dem du flirter med, er der intet forkert i det.

Venlig hilsen

BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat