Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre/sige til ham?

Kære brev kasse

jeg er en pige på 12 år jeg går 6 klasse og jeg er for første gang blevet forelsket

men ham jeg er forelsket i har autisme og han bliver bagtalt og alt sådan noget.

Desuden har han været forelsket i mig siden 2 klasse og det er han stadig men det er jeg først blevet nu og jeg er alt for genert til at sige noget sødt til ham,

vi taler ofte sammen, nogle gange sætter han sig ved siden af mig og begynder jeg at få et slags anfald jeg altid får når jeg bliver nervøs hvor jeg ryster helt vildt altså for det meste mine hænder og så nogle gange mine ben og så begynder mit hjerte at banke vildt hurtigt som om jeg havde løbet et marton.

Det jeg tror er at hvis andre finder ud af at jeg er forelsket i ham ville jeg sikket blive tilgrint

men jeg vil selv ikke være forelskede i ham

det er bare mit hjerte der vil have ham (på en måde ville jeg ønske at jeg var hjerteløs du/i ved hvad jeg mener ;-D),

grunden til jeg skriver til jer er fordi jeg har brug får råd til hvad jeg skal gøre.

(Undskyld hvis der var stavefejl eller noget andet)

Vi ses 😀

Pige, 12 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på 12.

Forelskelse kan være en svær ting, men samtidig også en dejlig ting. Vi bestemmer ikke selv over hvem vi bliver forelsket i.

Du skriver at han har autisme og du derfor er bange for at blive til grin, hvis du fortæller, at du er forelsket i ham. Men hvad tænker du egenligt selv om ham og dine følelser for ham? 

Det er svært, at ændre på sine følelser, derfor tror jeg det vil være godt at prøve at snakke med ham eller måske en god veninde om, hvordan du har det.

Måske ville de andre tænke anderledes om ham, hvis du fortalte hvad det er der er så godt ved ham - vil du have mod på det.

Min tanke er, jeg tror ikke du bare kan stoppe med at være forelsket i ham, derfor kan du give dig selv lov til at være forelsket og så se hvad der sker. Måske kan I finde ud at lave en aftale om en eftermiddag sammen eller andre ting, for at finde ud af, hvordan du og dine følelser er, når er sammen alene...?

Jeg håber, at det var svar på dit spørgsmål.

Ellers er du altid velkommen til at skrive, ringe eller sms herind igen.

De bedste hilsner fra

BørneTelefonen.

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat