Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du

Tak for dit meget ærlige brev. Ud fra dit brev synes jeg at kunne læse, at du er en sød og samvittighedsfuld dreng, der kæmper med at tilgive dig selv. I brevet nævner du ikke, hvad det er du har gjort mod pigen, men jeg læser mig til, at du fortryder det. Du skriver, at du har gået til psykolo,g og jeg regner med, at du har talt med psykologen om, hvad du kom til at gøre? Alligevel lyder det som om, det kunne være rart for dig at få talt det igennem med en voksen igen? Ikke så meget for at tale om, hvad der skete, men nærmere for at få lettet dit hjerte og for at få den dårlige samvittighed til at blive mindre. Alle mennesker gør ting, som de kommer til at fortryde. Nogle ting er værre end andre, men det hjælper ikke, hvis man bliver ved med at ”slå sig selv oven i hovedet”.

Jeg bliver nysgerrig på, hvordan du ville have det med at tale med pigen om det? Hvordan ville det være at sige til hende, at det stadig er noget, du tænker på og er virkelig ked af? Hvis det er for svært at sige det, kan du overveje at skrive det ned i et brev. Hvis det giver mening for dig, kan du måske også nævne, at det var en tid, hvor du havde det svært på grund af dine forældres skilsmisse. Måske kan det alligevel være med til at forklare, hvorfor du gjorde, som du gjorde. Jeg ved, at det måske kan være grænseoverskridende, men omvendt tænker jeg, at du får lettet dit hjerte og samtidig vil du måske opleve, at hun med tiden betragter dig som en god ven igen.

De bedste hilsner,

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat