Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Kære BørneTelefonen.

Det et fordi jeg er forelsket i en dreng som hedder F. Men min bedste veninde A- er også forelsket i ham. Jeg ved ikke om han bedst kan lidt hende eller mig.

Hvad skal jeg gøre? Kh. A.

Pige, 10 år
Svar fra

Børnetelefonen

Kære A.

Tak for dit brev. Det er altid øv at være forelsket i den samme som ens veninde. Godt at du tænker nogle tanker, inden en af jer bliver kede af det, fordi I ikke har fået talt om det.

Jeg tænker, at det vigtigste er, at du og din veninde sammen får snakket om, hvordan I skal forholde jer til, hvis han også er forelsket i en af jer. Måske finder du og din veninde ud af, at der ikke er nogle af jer, der skal være kæreste med ham, fordi det så vil være for svært for den, som ikke skal være kæreste med ham.

Det kan også være, at I er helt okay med, at han måske bliver kæreste med en af jer, og at det ikke vil gøre noget ved jeres venskab.

Hvis du skal finde ud af, om han kan lide dig, kan det være en god idé at spørge, om han har lyst til at følges i skole. Måske kan du også foreslå, at I laver noget sammen efter skole. Det kan også være, at du bare skal starte med at skrive til ham på SMS, det kan nogen gange være lidt nemmere.

Jeg håber, du får snakket med din veninde, og at I finder en god løsning.

De bedste hilsner fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat