Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad skal jeg gøre?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 15 år

Hvis pigerne véd, du har en kæreste og hvis de véd, du ikke vil have nøgenbilleder fra dem, lader de måske være med at sende dem til dig? Kunne du måske sige dét til dem? Meld klart ud. Hvis en pige sender dig et nøgenbillede, kan du slette det og sige til hende, at du ikke vil have det? Rigtig mange, som sender nøgenbilleder, fortryder det bagefter. Du kan hjælpe rigtigt meget ved at sige, at du ikke vil modtage dem. Og sender man nøgenbilleder uden at spørge, kan det også ses som en krænkelse. Vær ærlig, sig du har en kæreste og de skal stoppe - ellers blokerer du dem. Stå fast på dine holdninger og værdier, vis hvad du står for, hvad og hvem, du står op for! Det tænker jeg skaber respekt om og for dig - hvad tænker du om det?

Gad vide, hvad din kæreste tænker om, at du skriver til andre piger og får nøgenfotos fra dem. Har I mon talt om det? Du fortæller, at du er glad for hende. Det kan nogle gange være klogt at tænke over, hvordan vi kan gøre, så dem, vi godt kan lide også bliver ved med at være glade for os.

Der er ikke noget i vejen for, at drenge og piger skriver med hinanden, selvom de har kærester. Så skal de bare tænke over, at de skriver sammen som venner.

Måske kan du bruge mit svar til noget. Måske får du andre idéer til, hvad du kan gøre, ved at tale med dine venner om det eller med dine forældre. 

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat