Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad kan man snakke om?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Det lyder dejligt, at du er blevet forelsket.

Du spørger, hvad I kan snakke om, og måske har hun også lyst til, at I skal snakke sammen i længere tid. Snapchat er måske et medie, hvor det er svært at føre lange samtaler, så måske kan I prøve at tale i telefon eller skype sammen - eller mødes i virkeligheden? Hvis du ikke har mødtes med hende før, synes jeg det er vigtigt, at I mødes et sted, hvor der er andre mennesker - f.eks. på en café. 

Hvis du vil skrive med hende eller tale med hende i telefonen, kan I måske finde ud af, om I har nogle interesser til fælles? Det kan være, at I kan lide nogle af de samme film, noget musik eller noget helt tredje? Nogle gange kan man komme til at tænke meget over, hvad man taler med en person om, når man er forelsket i personen. Men hvis hun kan lide dig som du er, vil hun blive glad for, at du stiller spørgsmål og er interesseret i hendes liv. Du kan jo også fortælle hende om, hvad du går og laver eller interesserer dig for. Det kan være emner som film, musik, sport, serier eller andre ting, man kan have meninger om. Måske være enige eller uenige om nogle emner.

Jeg synes, du lyder som en meget betænksom dreng og jeg håber, at du og pigen finder ud af tale mere med hinanden.

Mange hilsner

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat