Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvad for nogle emner elsker piger og snakke om

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng,

Det lyder som om I begge to er virkelig forelskede. Tænk at I får timer til at gå, hvor I kigger og smiler til hinanden. Det må fylde dig med en rigtig dejlig følelse.

Det er normalt at være bange for at miste den anden, når man er forelsket. Sådan har hun det  nok også med dig. For piger betyder det ofte ikke så meget, hvad det er man snakker om. Det der betyder noget er, at hun mærker, at du er interesseret i hende. Du kan derfor spørge hende om stort set hvad som helst. F.eks. hvad hun har lavet i løbet af dagen, hvordan hun har det med sine veninder, hvad hun skal i weekenden, om hun nogensinde har været ude at rejse, hvad hendes livret er, hvad hun laver i fritiden, hvad hun drømmer om i fremtiden eller om I skal lave noget sammen (biotur, gå tur, spille et spil osv.)

Hvis du lytter og spørger ind til, hvad hun fortæller så kan I sikkert få nogle gode samtaler. Man kan også spørge lidt ind med spørgsmål som: Hvordan var det for dig, hvad synes du var det bedste/værste ved det, er det noget du vil gøre igen. På den måde bliver det måske lidt mere en samtale end ja elle nej svar. Når hun har fortalt noget, så kan du også fortælle noget om dig selv, og hvad du synes om forskellige ting, og hvorfor du synes det.

Jeg håber I får talt en masse sammen.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat