Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hun er forelsket i en anden

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 14 år

Hvor er du god til at beskrive, hvordan du har det. Jeg ved fra andre unge, at det kan være rigtig svært, at ens gode ven flytter skole. Og når man ikke ses hver dag, skal man finde en anden måde at ses og være venner. 

Du skriver, at hun er blevet forelsket i en anden – er det noget hun har fortalt dig? Eller er det noget du frygter, at hun har? Grunden til jeg spørger er, at der måske kan være flere grunde til, du føler, at hun ignorerer dig. Når man lige er flyttet er der mange nye ting man skal lære at kende og det hele kan godt virke meget interessant og spændende. Man kan let lidt glemme, det man egentlig er flyttet fra. Måske er det bare en periode, hun skal igennem?.

Har du overvejet at fortælle hende, hvordan du føler? Jeg tænker, at hvis du vil have hende som kæreste, så er du også nødt til at satse lidt. Måske inviterer til en  tur i biografen eller andet der er hyggeligt, skrive til hende, at du savner hende...og har brug for at være sammen med hende. Det kan være super svært, men det kan ofte virke rigtig lettende, at komme ud med noget, man har holdt inde i lang tid.

Det jeg tænker, du skal beslutte først, er om det ville være okay med dig, hvis I ikke bliver kærester - om du så er klar til at fortsætte jeres venskab?. Det er en svær overvejelse og det er nok en gode ide at snakke med nogle af dine venner om det. Måske en fra klassen som også kender hende?

Du skal vide, at du også altid skal ringe til BørneTelefonen på 116111, hvor vi er klar til at snakke eller skrive med dig.

Jeg håber du tager en god beslutning og ønsker dig al held og lykke med det.

Venlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat