Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjlp jeg tror jeg er forelsket

Hej

jeg er en deng på 11 og går i 5. Klasse.

Jeg er i tvivel om jeg er forelsket i en pige fra klassen.

Jeg bliver glad når jeg ser hende, vi fjolder meget og har det sjovt. 

Men vi er kun 11 og 10 og går i 5. Klasse så er det ikke lidt tideligt.

Jeg tror de andre drnge fra klassen vil drille os med det, de driller allerede med vi fjolder.

Jeg håber meget på et svar for jeg er vikelig i tvivel.

Dreng, 11 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej med dig.

Hvor lyder det bare dejligt, at du har fundet en pige, der gør dig glad, og som du kan have det sjovt med.

Kærlighed er en sjov ting, der kan ramme alle, store som små. Når man er forelsket er det ofte sådan, at man får kriller i maven ved tanken om den anden person, og så har man lyst til at være sammen hele tiden. Jeg tænker ikke, at det er for tidligt, at du har sådanne følelser. Jeg har talt med mange, der er endnu yngre, som har haft det på samme måde.

Det er selvfølgelig rigtig irriterende, at drengene i din klasse driller jer, når I fjoller sammen, og det kan også godt gøre, at man holder sig lidt tilbage. Nogle gange driller de andre, fordi de bliver usikre og ikke ved, hvad de skal sige - og nogle gange er det fordi, de faktisk er lidt misundelige. Men der er jo forskel på små-drillerier og på mobning, så jeg tænker, at hvis de bliver ved, så er det nok en god ide at fortælle til en voksen, at de driller jer. Det skal jo helst være sådan, at man kan få lov at blive forelsket, blive kærester og i det hele taget bare at kunne lide nogen, uden at man skal drilles for det. Det gælder faktisk for hele klassen, så måske skal du prøve at få din lærer til at tage en snak med klassen om det med at drille hinanden.

Måske kan du starte med at spørge pigen, om I skal ses en dag udenfor skolen. Så kan I være lidt i fred, og så kan det også være lettere, hvis du f.eks. vil spørge hende, om I skal være kærester. Hvis I bliver kærester, vil de andre i klassen sikkert vænne sig til det, og kan det godt være, at de holder op med at drille. Men ellers synes jeg som sagt, at du skal fortælle det til jeres lærer, så han/hun kan hjælpe jer med at få det stoppet.

Håber du kunne bruge mine svar. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med kærligheden.

Mvh.

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat