Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

HJÆLP MIG!!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 10 år! Mange tak for dit brev. Sikke svært du har det for tiden. Det er ikke rart at være så ked af det. Hvor er det godt, at du har talt med dine forældre om, hvor svært du har det, det fortæller mig, at du har nogen at tale med. Når man bliver forelsket i en anden, så vender mange ting på hovedet og det kan være svært at tænke klart, og man kan blive meget ked af det, hvis der er noget, der ikke går helt, som man gerne vil have det. Du skriver, at du er 10 år gammel. Jeg tænker, at det er en stor problemstilling at stå med, når man ”kun” er 10 år gammel – så du må være meget moden af din alder. Når man kommer i puberteten er det normalt at blive forelsket og følelserne kan nogle gange være svære at styre. Nogle kan blive uvenner med deres ellers bedste ven pga. en kæreste, for den næste dag at have glemt det hele igen og måske slet ikke have en kæreste mere. Jeg kan ikke helt forstå på dit brev, hvor godt du kender ”D” og hvor meget I taler sammen? Måske kunne du sige til ”D” at du bliver lidt ked af det, når han krammer med ”S”, fordi du gerne vil kramme med ham? Eller ville det være for pinligt/ svært for dig..? Du skriver, at du har hovedpine hele tiden og din far mener, at du trænger til ferie. Ferie er tit en god måde at komme lidt væk fra tingene og måske kommer du faktisk til at se lidt anderledes på det, når du er tilbage fra ferien igen..?Men, hvis du fortsat har ondt i hovedet efter ferien og du stadig føler, du er mere ked af det end glad , så bør du efter min mening tale med dine forældre om det igen. Det med hovedpinen kan måske skyldes, at du får for lidt at drikke i løbet af dagen – det kan også være at dit syn bør tjekkes, at du sover for lidt eller noget helt andet. Hvis du fortsat har hovedpine bør du sammen med dine forældre opsøge sundhedsplejersken på din skole eller lægen. Du er altid velkommen til at kontakte BørneTelefonen på tel. 116 111, eller skrive ind på BørneChatten, hvis du har brug for at tale med en voksen. Kærlig hilsen BørneBrevkassen    

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat