Brev

Hjælp jeg ved ikke hvad jeg skal!!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng

Jeg kan godt forstå, at du er nervøs for, hvilken reaktion du vil få, når du kontakter din ekskæreste. Der er sikkert sket meget i den tid, I ikke har talt sammen. Måske netop det, kan være din indgangsvinkel til at kontakte hende? Altså, at du måske skriver på Facebook/sms, at du har tænkt på hende, og er nysgerrig på hvordan det går? Måske ved du noget særligt om hende, fordi I har været kærester, som du kan spørge ind til? En fritidsinteresse, hendes familie eller skolen. 

Jeg tror bare, du skal kaste dig ud i det - selvom det er nemmere sagt end gjort. Men hvad er det værste, der kan ske? At hun ikke svarer? Eller skriver en "sur" besked tilbage? Hvis det er tilfældet, kan du måske tage det som et tegn på, at du ikke behøver bruge mere tid på at tænke på hende. Men det kan jo også sagtens være, at hun svarer venligt tilbage, og at I stille og roligt lærer hinanden at kende igen. 

Ligegyldig hvad hun svarer, så tror jeg, du vil kunne glæde dig over, at du var så modig og tog chancen. For selvom det selvfølgelig er hårdt at blive afvist, så fortryder man næsten alligevel altid mest, hvis man ikke får handlet på det, man føler er vigtigt.

Held og lykke med det, du er sej! 

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat