Brev

Hjælp jeg er vild med en pige

Hej

mit navn er T der er den her pige jeg godt kan lide Vi kan godt lide at spille sammen og se film sammen så Jeg spurgte en af mine bedste venner om hvordan jeg kunne spørge den her pige om hun godt ville være min kæreste men han skrev bare at jeg bare skulle gå hen og Spørg hende men det er ikke lige så nemt som det lyder Hvad skal jeg gøre

Dreng, 14 år
Svar fra

Børnetelefonen

Hej T

Tak for dit brev.

Det er en god start, at du har spurgt en af dine venner til råds. Men du synes det er svært bare at gå hen og spørge denne pige om, I skal være kærester. Tænker du, at hun også virker vild med dig? I så fald skal du bare spørge. Måske er det netop det, hun går og venter på.

En mulighed kunne også være, at skrive det til hende i stedet? Det kan være lidt nemmere. Måske kan du skrive noget i retning af:

Hej …., jeg synes, du er rigtig sød og sjov at være sammen med, så jeg har tænkt lidt over dig og mig. Men jeg er i tvivl om, du har det på samme måde med mig?

På den måde spørger du ikke direkte om at være kærester, men fortæller at du har tænkt over jer to. Det kan være en måde at finde ud af, hvordan hun har det. Og hvis I ikke bliver kærester, så kan jeres gode venskab måske fortsætte…

På vores hjemmeside kan du læse mere om kærlighed og få gode råd. Du kan læse mere her: https://bornetelefonen.dk/kaerlighed/

Kærlighed og forelskelse er dejligt – nyd det.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen på BørneTelefonen 116111

Kram fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere