Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng i 9. klasse.

Jeg synes, at du lyder som en meget hensynsfuld dreng. Det gør dig frustreret, at en pige måske går rundt og er forelsket i dig uden, at du gengælder hendes følelser. Mange andre ville sole sig i den anerkendelse og opmærksomhed, men det virker som om, at du synes, der skal være rene linjer.

Du fortæller, at der er kommet en ny pige i klassen og at hun er lidt akavet, men også rigtigt sød. Hun har sendt dig en snap, som signalerer, at hun måske kunne være forelsket i dig.

Kunne det mon være, at hun synes, at du er super sød og derfor bare gerne vil være din ven, – kunne det være en mulighed? Nogle piger kan nemlig godt have en meget kærlig omgangstone med hinanden og også med deres drengevenner.

Men du har ret, det kan også sagtens være, at hun har sendt dig den besked i håbet om, at du så ville sende hende en sød besked retur, fordi hun er forelsket i dig. Man kan jo ikke selv bestemme, hvem man forelsker sig, så hvis du ikke er forelsket i hende, så har jeg et par ideer til, hvordan du kan reagere på hendes besked.

Måske hun har misforstået de signaler, som du har sendt hende. Med det mener jeg, at du jo synes, at hun er rigtigt sød, så hvis du har smilet til hende eller kigget på hende på en bestemt måde, så kan hun have tolket det som forelskelse. Kunne du måske skrive tilbage til hende og spørge, om I skal være venner, for på den måde vil hun forstå, at du ikke er interesseret i andet end hendes venskab?

Nu ved jeg jo ikke hvor meget I plejer at hænge ud sammen i skolen og hvor godt I kender hinanden, men en anden mulighed kunne være, at du simpelthen bare ikke rigtigt tager så meget kontakt til hende, som du plejer at gøre. På den måde vil hun sikkert forstå, at du ikke gengælder hendes følelser. Men det er selvfølgelig lidt ærgerligt, hvis I normalt plejer at have det sjovt sammen eller hvad tænker du mon om det?

Hvis du kender en af hendes venner eller veninder godt, så kunne en tredie mulighed være at fortælle den person, at du synes, at hun er en sjov og sød pige, som du gerne vil være ven med. Jeg er sikker på, at den ven vil fortælle pigen, hvad du har sagt. Vil du have mod på det?

Jeg kan se, at det betyder meget for dig at få hende til at forstå, at du ikke er forelsket i hende og jeg er sikker på, at det nok skal lykkes for dig på den ene eller den anden måde.

Kærlig hilsen

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat