Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år,

Hvor er det dejligt, at du er blevet forelsket i en pige – og endnu bedre: At hun også er forelsket i dig. Det skal du bare nyde!

Jeg forstår godt, at det kan være svært at tage det næste skridt. Men jeg tænker, at hun måske går med de samme tanker som dig? Måske kan I sammen udforske de ting, som man laver, når man bliver kærester? Hun har måske heller ikke den største erfaring? Derfor kan du måske spørge hende, hvad hun har lyst til og så tage det ét skridt ad gangen.

Det kan godt virke skræmmende at kysse en pige for første gang. Men der er ingen, der siger, at man skal kysse som det første! Du kunne jo for eksempel spørge, om hun har lyst til at tage med i biografen en dag og så tage hende i hånden under filmen, hvis det føles rart? Det kan nogle gange være lidt nemmere at gøre sådan noget, når det er lidt mørkt, og man ikke behøver at sige noget.

Har du måske nogle venner, som har prøvet at være lidt vild med en pige og som taget nogle af de skridt, du overvejer at tage? Måske kan dine venners erfaringer give dig nogle idéer? Derudover kan du se både kysseguide og scoretips her: https://bornetelefonen.dk/tema/forelskelse. Jeg håber, at det kan gøre det hele lidt mindre skræmmende.

Du skal dog huske, at du kun skal kysse eller andet, hvis du føler dig klar og har lyst til det. Er du meget i tvivl, kan det være, at du ikke er helt klar endnu og det er også helt okay! Der er ingen, der siger, at man skal blive kærester. Se det som en mulighed for at udforske kærligheden lidt med en, som du rigtig godt kan lide og husk, I er sammen om det her!  

Jeg håber, at svaret har givet dig lidt flere idéer til at komme videre med kærlighedslivet. Det var super modigt af dig at skrive herind! Jeg er derfor heller ikke i tvivl om, at du godt kan tale åbent med hende, som du har et godt øje til, om hvad hvordan I sammen kan tage et skridt videre.

Mange kærlige hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat