Brev

Hjælp!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 15 år.

Hvor er det godt, at du er opmærksom på din kærestes humør og tager dig af, at hun ikke er rigtig glad. Det lyder som om, at I er tætte og får talt sammen - i hvert fald ind imellem.

Det er lidt svært for mig at gætte på, hvad hun kan være ked af. Måske er hun i tvivl om dine følelser? Det bedste du kan gøre, er nok at få snakket noget mere med hende, hvor du er ærlig overfor hende om, hvad du føler.for hende. Hvis hun føler, at hun kan regne med det du siger, vil hun nok være mere tryg ved også at fortælle, hvordan hun selv har det.

Måske er hun ked af noget helt andet, som hun har brug for at tænke igennem alene. Måske skal du give hende lidt tid og plads til at tænke noget igennem, inden hun snakker med dig om det. Fortæl hende, at du er interesseret i, hvad hun går og spekulerer over og invitér hende til at fortælle dig om det. Men lad hende komme selv og respektér, hvis hun ikke vil snakke lige nu.

Hvis du bliver mere usikker på det hele, synes jeg du skal ringe og snakke lidt med en rådgiver fra BørneTelefonen. Der kan du altid ringe anonymt og tale med en voksen, der gerne vil lytte.

Mange hilsner fra BørneTelefonen.

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat