Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 Tak for dit brev. Det er jo herligt at være forelsket, men det kan jo også være hårdt, når du ikke rigtigt ved hvordan pigen har det med dig.

Du fortæller, at I var lidt sammen på hytteturen, så det må jo betyde at I kender hinanden lidt. Jeg tænker, at du måske skulle tage mod til dig og prøve at komme til at snakke med hende igen. Du kunne måske invitere hende hjem til dig en dag efter skole, når I er startet der igen?

Hvis du har mulighed for det i sommerferien, kan du jo også prøve at invitere hende allerede nu..?? Du kan måske også foreslå en tur i biografen, se film derhjemme, måske sende hende anmodning om at battle i Wordfeud eller Quizbattle? Der er også være muligheder for, at I laver noget andet sammen. Jeg tænker, at det vil være lettere hvis I har noget at lave sammen…ofte bliver det er lettere at tale, når man gør noget sammen og på den måde finde ud af, om I har det godt sammen og vil være mere end venner…Hvis du har mod på at tale med hende mere direkte, om dine følelser for hende så er det også helt ok

Jeg ved godt, at det kan være svært, men når først du har spurgt hende, tror jeg at det kommer til at gå godt.Selvom hun har talt en del med den nye dreng i klassen, er det jo ikke sikkert, at de er mere end venner..???Held og lykke med det.Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat