Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har han følser for mig eller vil han bare have nudes?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år.

Tak for dit brev. Først og fremmest, er det rart at høre, at din eks og dig stadig kan have det sjovt og snakke sammen. Det kan nemlig være rigtigt svært, at være ekskærester og venner samtidigt.

 

Men nu vil din eks altså have nøgenbilleder af dig. Har du spurgt ham om, hvorfor han vil det? Det lyder på mig, som om, at du ikke har lyst til at sende ham nudes.
Du har sendt et for to år siden og fortryder det stadig. Så selvfølgelig skal du ikke sende ham et, når du kan mærke at du ikke har lyst.

Der er mange unge, som får sendt nøgenbilleder af sig selv og bagefter fortryder det. Det vigtigste er, at man ikke gør noget, som man ikke har lyst til. Det har du endda fået fortalt ham og det er rigtig flot. Jeg tænker derfor også, at det må være ubehageligt, at han bliver ved at presse på.

Hvordan ville det være at fortælle ham, at du altså har lagt mærke til, at han spørger hver aften og at du faktisk synes, at det er ret ubehageligt, når du har sagt nej? Måske fortælle ham, at du gerne vil have at han stopper med at spørge? 

 

Du er i tvivl om han har følelser for dig, eller bare vil have nudes og han er ikke direkte når du spørger. Jeg tænker, at hvis han har følelser for dig og virkelig holder af dig, så kan han godt undvære at få nudes af dig. Derfor er det også vigtigt, at han ved, at han ikke skal blive ved. For det lyder som om, at du kan miste tilliden til ham, hvis han bliver ved.

Så mit råd til dig, er at du stoler på dine følelser, som siger at du ikke har lyst til at sende nudes til ham. Hold fast i det - det er helt okay og rigtig flot, at sige fra.

Kærlig hilsen BørneTelefonen.
 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat