Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har et kæmpe problem

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 13 år

Tak for dit brev til BørneTelefonen. Du er ikke alene, når det kommet til at have sendt et billede afsted og så fortrudt det bagefter. Det kan være noget, man ikke lige tænker over i situationen og bare kommer til at gøre. Jeg forstår godt, du synes, det er en uheldig situation du er havnet i.

Når jeg læser dit brev, læser jeg det som om, at din gamle kæreste har dit billede, men det ikke ligger på nettet? Det tænker jeg er rigtig godt og gør det lettere at få ud af verden. Jeg kan godt forstå, at du ønsker, hun skal slette det - og det skal hun også. 

Du skriver ikke, hvorfor hun ikke vil slette det? Jeg tænker, at man kan komme langt med ærlighed. Måske kan du fortælle hende, at du ikke bryder dig om, at hun stadig har det - at det hører den tid til, hvor I var kærester. Prøv at sætte hende i dit sted - tænk hvis du stadig havde et billede af hendes bryster... 

I forhold til dine venner ville jeg også være ærlig og sige "shit det kom jeg til - det var en fejl". På den måde er du også ærlig der, og måske vil de hjælpe dig med at få din gamle kæreste til at slette dit billede.

Hvis din gamle kæreste var rigtig forelsket i dig, tager det nok lidt tid for hende at blive god igen. Hun er måske ked af det og prøver at holde lidt på dig med dit billede? Så hvis du kan have lidt tålmodighed og være flink ved hende, tror jeg det bliver lettere for dig at blive venner med C.

Hvis ingen af de her ting virker, og du efter noget tid ved, at hun stadig ikke har slettet dit billede, synes jeg du skal gå til dine forældre. Jeg ved godt, det er sidste udvej, og du ikke er meget for det, men jeg tror gerne de vil hjælpe dig. Det kan være, de bliver lidt overraskede, skuffede eller vrede til at starte med, men når de lige er kommet sig, vil de nok være glade for, at du beder dem om hjælp.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat