Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har brug lidt hjælp

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng

Jeg kan godt se at det kan være svært at tage det første skridt, i virkeligheden, overfor én man godt kan lide.

Når jeg læser dit brev, får jeg en fornemmelse af, at der godt kan være en god kemi mellem dig og hende pigen fra din skole. Jeres samtaler på facebook kunne være udtryk for, at hun også har en interesse for dig. Men som du skriver er det "kun på facebook". På facebook kan det være svært, altid at vide præcist hvilke tanker og følelser et andet menneske har, fordi man kun har den andens ord på skrift.

Jeg synes, at det er mega sejt, at I har fået god kontakt på facebook. Og at I giver hinanden mange komplimenter. Måske er næste skridt, at tage den gode stemning med videre, når i møder hinanden i virkeligheden?

Måske du kunne starte med, at smile til hende på gangen? Det kan være hun smiler igen. Og ellers får hun måske bare et indtryk af at du synes hun er sød, hvilket langt de fleste godt kan lide.

Måske har I nogle fælles venner, som du kunne tale med, om dine følelser for pigen? Det kunne også være, at I var flere, der kunne lave et eller andet sammen efter skole, hvor I begge to var med? 

Jeg ved, at det kan være svært og man kan være nervøs for, ikke at gøre det på den rigtige måde. Men jeg tænker, at det handler om, at få samlet mod til, så du kan tage skridtet videre.

Jeg håber på det bedste for dig. Du kan læse lidt mere her og måske få nogle gode råd: https://bornetelefonen.dk/tema/forelskelse 

De bedste hilsner, BørneTelefonen

 

 

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat