Brev

Han vil ikke være kærester, men siger han elsker mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år

Det er rigtig gode overvejelser, du gør dig. Jeg kan sagtens forstå, at hele situationen fylder meget i dine tanker.

Først og fremmest er det rigtig dejligt, at du har fundet en fyr, som du har det så godt med.

Det lyder som om, at I er gode til at tale sammen om tingene. Du har fortalt ham, hvordan du har det, og din date har gjort det samme. Ærligheden tror jeg er rigtig vigtig at holde fast i!

Vi er alle forskellige. Det betyder også, at nogen hurtigere er klar til at kalde sig kærester end andre. Det er også meget forskelligt, hvor meget det betyder for den enkelte, at man kalder sig kærester sådan “officielt”. Det er derfor svært at svare på, hvad der er det rigtige for netop jeres forhold.

Jeg tror, det vigtigste er, at I lytter til hinanden. Fyren, du ser, har givet udtryk for, at han er faldet for dig og elsker dig. Det tror jeg, du skal prøve at holde fast i og huske dig selv på. Måske skal han bare brug lidt mere tid på at tage “springet” end du?

Du kan jo spørge dig selv, om du ikke også helst vil være kærester med ham, den dag han selv føler sig klar? Det bedste resultat kommer ofte, hvis man begge to har lyst og føler sig parat og tryg i beslutningen.

Hvis tankerne bliver ved at fylde, kan du måske tale med ham om det en gang mere? Måske kan du endda vise ham det her brev? Du har ihvertfald været rigtig god til at sætte ord på tingene.

Du kan også overveje at tale om det med dine forældre, en lærer eller måske en god ven/veninde. Det kan være rart at høre andres perspektiv på tingene. Måske har nogen omkring dig endda stået i samme situation på et tidspunkt.

Jeg ønsker dig alt held og lykke med kærligheden.

Hvis du har brug for flere råd eller vejledning, så er du velkommen til at ringe eller skrive med os på 111116.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat