Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han snakker ikke til mig…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige på snart 15 år,

Tak for dit brev. Det er godt, at du har skrevet. Jeg kan godt læse, du er så forvirret, og det kan jeg godt forstå, du er.
Det er dejligt at få at vide, at man er elsket og få komplimenter, som du oplevede lige inden sommerferien på en SMS. Heldig, tænker jeg også, at du har mødt en, der kan udtrykke, hvad han føler for dig med så mange søde ord, som du beskriver så flot.

Jeg kan godt forstå, at du var mundlam, som du skriver, for det kan være svært at finde ud af, hvad man skal sige, når man får så mange pæne ord at vide. Jeg tænker, det er vigtigt, at man siger noget, som du også gjorde ved at skrive, du var mundlam, for den person som siger en masse pænt har blottet sine følelser og har brug for at blive mødt med et svar. Det betyder ikke, at man skal skrive det samme tilbage.

Jeg tænker, at der er gået alt for lang tid, hvor I ikke har skrevet og talt sammen, en hel sommerferie, og da kan nå at ske meget med en og ens følelsesliv. Den bedste måde at få den utryghed og følelse, du har, ud af kroppen er ved at få en snak med ham. Han er den eneste, der kender svaret på, hvad han føler lige nu i forhold til dig. Han har jo vist, at han var god til at sætte ord på sine følelser før sommerferien, så jeg tænker, det ville han også kunne gøre nu. Det kan godt være, han ikke er forelsket i dig nu, men det betyder jo ikke, I ikke kan behandle hinanden med respekt.

Jeg forstår rigtigt godt den uvished, du har omkring, hvad der er sket i jeres venskab, og jeg tror at du lige nu prøver at finde alle mulige løsninger på, hvad der kan være gået galt. Det, tænker jeg, er spild af krudt og rigtigt hårdt for dig at være i det tankespind. Selvom det kan være svært, så vil det nok være bedst, at i taler sammen, så I kan finde ud af hvordan følelserne er nu. Jeg ved godt, at det er super svært, men tit er tanken om sådan en snak meget værre end virkeligheden. I fortjener begge to at få sat ord på over for hinanden, hvordan det var dengang, og hvordan det skal være fremover. Jeg håber, du kan finde det mod, der skal til for at tage en snak med ham.
Du kan altid ringe til BørneTelefonen 116 111, hvor der sidder voksne klar til at snakke.

Kærlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat