Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Han er ældre end mig

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære Pige

Hvor er det dejligt, at du går til spejder med en masse søde og dejlige mennesker. Det lyder også rart, at du er blevet forelsket, men jeg kan godt forstå, at det er svært, at finde ud af, hvad du skal gøre.

Du skriver, at I er gode venner og at I skriver hjerter til hinaden. Det lyder rigtig rart. Og det lyder som om, at han måske også er lidt forelsket i dig. Har I snakket om det?
Hvis jeg har forstået det rigtigt, er det en fra spejder, som du er forelsket i. Så jeg tænker, at på trods af, at han bor meget langt væk, så ser I hinanden til spejder og endda sammen med nogle andre gode venner. Men måske ikke så tit, som du kunne tænke dig? Nu ved jeg ikke hvor langt væk han bor, men kunne det være en mulighed at aftale at ses engang imellem, evt. sammen med nogle af de andre fra spejder? Måske i weekenden?

Med hensyn til han er 15 år, så synes jeg ikke, det behøver at betyde noget. Men det er vigtigt, at man altid mærker efter, på hvilken måde man vil være venner eller kærester og, at man altid følger denne følelse og ikke lader sig påvirke af andre.

Måske kunne det være en idé for dig at snakke med en af de voksne til spejder, om hvordan du har det og, at du er forelsket i ham drengen. De kender ham vel også og ved, hvor langt væk han bor. Måske kan de hjælpe dig med en god måde at holde kontakten med ham på? 

Heldigvis er der jo masser af muligheder for at snakke med hinanden på. Måske I kan skrive eller ringe sammen en gang imellem?

Jeg ønsker dig held og lykke med din forelskelse.

Med venlig hilsen
BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat