Brev

Han bliver nemt træt af mig…:/

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 16 år!

Hvor er det dejligt, at du har fundet en kæreste, du er så glad for.

Det kan sagtens være, at du og din kæreste har forskellige behov for sex og at jeres tanker om, hvordan man er kærester, er forskellige på nogle punkter.

Måske vil han gerne lave andre ting med dig foruden at have sex med dig. Det kan være alt muligt – gå en tur, se en film, spille et spil eller lignende. Det er ikke det samme som, at han er træt af dig.

Der er ikke nødvendigvis noget underligt i, at I begge to har meget lyst til sex, når I ses om fredagen, men at behovet for sex så er mindre, når der bliver søndag. I har måske glædet jer til at ses hele ugen, og når I så endelig ses fredag, så har I derfor begge meget lyst. Fordi savnet til hinanden er blevet bygget op hele ugen. Kan du følge mig i det?

Det lyder som om, I begge har lyst til at blive ved med at være kærester med hinanden. Og at du allerede har bragt det op og talt med din kæreste om det, er rigtig godt og noget som også kendetegner et godt forhold. At man kan tale åbent og ærligt med hinanden, når man bliver i tvivl om noget.

Min tanker er, at I måske kan tale om, hvad I hver især tænker om at være kærester og hvordan I gør, så I begge to synes, det har været en god weekend og at det har været rart at være sammen. Måske snakken så denne gang skal handle om, hvad han synes kunne være fedest i lavede om søndagen, hvis hans behov for sex er dækket der. Tror du, du har mod på det?

Har du brug for at tale mere om det, er du velkommen til at ringe eller skrive på 116 111.

Kærlig hilsen fra Børnetelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat