Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære du,
Tak for dit brev. 
Hvor er det dejligt at høre at der er en dreng, som du har det rigtig godt sammen med. Jeg kan godt forstå, at det kan være svært at spørge ham, om i skal være kærester. Man kan blive lidt genert og usikker, måske fordi man kan være bange for at blive afvist. Måske er du lidt nervøs for, om han mon også har følelser for dig?
Du skriver, at det føles som om, at i er kærester når i er sammen. Jeg tænker at du skal lytte til den følelse og at den er med til at vise dig, at han også er glad for at være sammen med dig. 
Mon du vil have mod på at spørge ham om, I skal være sammen en dag efter skole? Hvis i bare er jer to sammen, kan du måske lige spørge han om det med at være kærester? Det kan også være, at du synes bedre om, at skrive det i et brev eller sms?

Nogle gange er det nemmere at skrive sine tanker og følelser ned, frem for at skulle sige dem højt. Så får han også tid til at tænke over det.
 
Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål. Du er altid velkommen til at skrive til os igen, eller til at ringe til Børnetelefonen på 116111 og tale med en rådgiver. Det er anonymt og gratis.
De bedste hilsner Børnetelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat