Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ham…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 17 år

Det er dejligt at have de følelser du har, men det kan også nogle gange være svært at vide, hvordan man skal håndtere dem. Nogle gange må man tage en chance og kaste sig ud i det.

Du kan fx skrive om fodboldkampen. På den måde får du vist ham, at du har lagt mærke til ham, men du fortæller ham ikke, at du synes han er vildt pæn. Så udleverer du ikke dig selv og så gør det måske ikke så meget, hvis han viser det til jeres fælles venner.

Der er jo også den mulighed, at du kontakter ham på en anden måde end ved at skrive til ham. Så skal du ikke være bekymret for, om han viser det til jeres fælles venner.

Det kan jo være at han også så dig ved fodboldkampen...Hilser du på ham om morgenen i toget? Det kunne du begynde med for at se, hvordan han reagerer på det og om han måske viser interesse. Du kan jo prøve med 'Hej' eller et lille smil til ham. Det kan være, han går med de samme tanker som dig og er usikker på, hvordan han skal vise dig, at han er interesseret.

Når man bruger meget tid på at tænke på noget, kan det være rart at dele med andre. Har du en veninde, som du kan snakke med det om? Eller måske din søster? Det kan være, at de har gode ideer til, hvad du kan skrive eller gøre. Her er også nogle ideer, som du måske kan bruge

 

Held og lykke med det.

Knus og tanker fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat