Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Genert for at møde nye.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej pige på 13

Tak for dit brev, som beskriver et problem, jeg tror rigtig mange teenagere kan nikke genkendende til. Du er genert, og synes det er svært at møde nye mennesker, især drenge.

Det at være genert og tilbageholdende kan sikkert føles som en stopklods, når man nu allerhelst vil være udadvendt og virke selvsikker. Men jeg tror faktisk, at rigtig mange synes, det er charmerende og sødt, når en pige er lidt tilbageholdende, så måske kunne du prøve, om du kan se din generthed som en styrke, i stedet for en svaghed..?
 
Nu til dit konkrete problem. Du skriver sammen med en dreng, og I har nu lyst til at mødes. Det er en rigtig god ide at tage jeres fælles veninde med, når I skal mødes. På den måde er I 3 til at snakke, og der vil sikkert ikke opstå pinlig tavshed, som du måske frygter. At mødes med ham i virkeligheden, vil måske også give dig et billede af, hvor interesseret han er i dig, og omvendt.

At I ikke skriver så ofte sammen mere, kan jo skyldes, at han er blevet usikker på, om du overhovedet har lyst til at mødes med ham... Jeg synes derfor bare, du skal skynde dig at finde en dato, hvor I alle 3 kan mødes, og så se hvordan det går. Du kan jo også lade din veninde finde datoen, så det ikke er dig, der skal tage initiativet. Når først aftalen er på plads, så husk på at det ikke er pinligt at være genert, og at jeres første møde sagtens kan blive en god oplevelse, og måske ende med at I skal ses igen.

Venlig hilsen BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat