Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Gay/bøsse

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 12 år.

Det kan være dejligt at være forelsket, men det kan også være forvirrende og svært. For hvordan ved man, om den man er forelsket i, også er interesseret i en?

Du skriver, at du har forsøgt at flirte med din ven, men det er lige som om, at han ikke ser det.

Jeg tænker, at det måske kan være fordi, at din ven slet ikke er til fyre, men til piger? Hvis han ikke er til piger, tænker han måske slet ikke over det.  

Det lyder som om, at I er rigtig tætte venner. Så måske kan du starte med at finde ud af, hvad han tænker om kærlighed og forelskelse. Om han er til fyre eller piger, eller begge dele. For det er meget forskelligt, hvem vi bliver tiltrukket af. Og hvis din ven kun er til piger, er der nok desværre ikke noget at gøre ved det.

Hvis du finder ud af, at din ven også er interesseret i fyre, kan du måske sige noget i retning af: "grunden til jeg spørger, er også fordi jeg ret godt kan lide dig." Og så se hvad han siger til det.

Hvis ikke han er, så tænker jeg, at du måske alligevel har en rigtig god ven, der vil støtte dig. Og som du kan tale med det om, når du i fremtiden bliver forelsket igen.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat