Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fuk

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 13.

Tak for dit brev. Når man er teenager kan alt det med forelskelse, følelser og venskaber være rigtig svært at finde rundt i, og derfor er det heller ikke unaturligt det du beskriver i dit brev. Man kan hurtigt blive nysgerrig på, hvad der er af muligheder, om man mon går glip af noget, hvis man har en kæreste, eller om man mon går glip af noget, hvis ikke man har en kæreste.

Selvom det er helt naturligt, at man er forvirret omkring kærlighed, når man er teenager, er det selvfølgelig stadig meget vigtigt at mærke efter i sig selv. Hvad er det egentlig man har lyst til? Og det virker faktisk i dit brev, som om at det er et spørgsmål du stiller dig selv, og derfor er du måske også kommet frem til, at det du har lyst til ikke er den nye flirt, men din gamle kæreste. Det er helt okay at finde ud af, at man måske ikke er interesseret i sin nye flirt alligevel, det er helt naturligt! Det vigtigste i den forbindelse er bare, at man er ærlig omkring det – måske er du bange for, at det vil gøre din nye flirt ked af det, hvis du skal fortælle hende, at du ikke rigtig er interesseret alligevel, og det kan også være rigtig hårdt. Men i bund og grund sætter de fleste mennesker pris på ærlighed, og derfor tror jeg også, at ærlighed overfor dig selv, din flirt og din ekskæreste vil være vejen frem for dig.

Jeg tænker at du måske kan fortælle din nye flirt det som det er? Du er rigtig ked af det, men du har mistet interessen? Når du har afsluttet det med din flirt, kunne det måske være en idé, at snakke med din eks-kæreste igen? Du skriver i dit brev, at du tror, at hun har det på samme måde som dig, men jeg tænker om ikke det ville være rart at finde ud af? Så du kan finde ud af, om din ekskæreste og dig skal finde sammen igen?

Jeg håber du kan bruge nogle af mine forslag.

Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat