Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Fucking forelsket…men måske ikke?

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 13

Tak for dit brev. Det lyder da rigtig dejligt, at du har fundet en kæreste, som er vildt sød og dejlig.

Det lyder også som om, at du har gjort dig mange tanker om jeres forhold. Det er kun godt og helt naturligt.

Du skriver, at du har det lidt dårligt med, at du har sagt, at du også drikker dig fuld til fester, selvom det ikke helt er sandheden. Det tror jeg, at mange har prøvet, og det kommer man nogle gange til, når man gerne vil have, at et andet menneske kan lide en. Jeg kan godt forstå, at du har mest lyst til at sige sandheden. Derfor synes jeg, at du bare skal sige til ham, næste gang I snakker sammen, at du kom til at sige det, og at det er du ked af. Det er jeg sikker på, at han godt selv kender.

Du skriver også, at du er bange for, at han vil synes, at du ligner en hest, når han ser dig i virkeligheden. Det tror jeg ikke, at du skal være så bekymret for. Det er jo sådan, at vi allesammen tager vores billeder, så vi ser bedst ud. Det er helt normalt, at man gerne vil tage sig bedst ud foran andre, og derfor sørger man for at tage billeder, så man måske ser lidt bedre ud, end man gør til hverdag. Mon ikke han kender til det, og gør det samme selv?

Jeg kan godt forstå, at du føler dig forvirret over, hvad du skal gøre, når han har vist sig at være lidt mere "bad ass" end du måske først troede.

Når man er forelsket kan det være svært at skille tingene ad, så jeg kan forestille mig, at det må være svært for dig at finde ud af, om han er den rette for dig. Det er selvfølgelig kun dig selv, der kan svare på det, men jeg kan måske prøve at hjælpe dig lidt alligevel.

Du skriver, at han har et 'misbrug'. Jeg er lidt i tvivl om, hvad det betyder for dig? Er det noget, han gør til daglig, er han afhængig af det, eller er det måske mere noget, han gør i weekender til fester? Måske skal han have lidt hjælp fra nogen andre til, ikke at tage stoffer og drikke for meget. Hvad tænker du om det?

Samtidig er det jo også vigtigt at du mærker efter, om du har lyst til at være sammen med en fyr, der gør nogle ting, som du ikke synes er ok. Du skriver jo selv, at det er et virkeligt stort minus, så du må nok overveje, om det er noget, du kan leve med.

Til sidst er der det med, at I aldrig har mødt hinanden.

Jeg tænker, at det kan være, at du bliver lidt mere afklaret, når du får mødt ham? Du spørger, hvad du skal gøre for at møde ham. Jeg tænker, om du måske kan skrive, at du gerne vil mødes med ham, og så foreslå, at I mødes et sted, hvor du vil føle dig tryg.

Det kan være en god idé første gang I mødes, at fortælle dine forældre om det, og så mødes et sted, hvor der også er mennesker omkring jer. Det kunne måske være på en café, i biografen eller et andet sted tæt på, hvor I bor?

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Mange hilsner fra BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat