Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret pige

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 12 år

Mange tak for dit brev. Jeg kan godt forstå, at du bliver i tvivl om, hvordan jeres første møde i den virkelige verden skal finde sted. Derfor er jeg også glad for, at du har valgt at skrive dette brev, inden du har truffet den endelige beslutning - for der er nemlig et par ting, som jeg synes, at du bør overveje.

Når man har skrevet sammen med en person i et stykke tid, kan man godt føle, at man kender hinanden rigtig godt - det gør man måske også…og måske ikke. For at sidde bag ved en skærm er ikke det samme, som at snakke sammen i virkeligheden. Nogle gange kan man også komme til at sige ting, som måske ikke helt passer.

Jeg tænker, at din mor er en meget klog kvinde. Det at hun måske gerne vil møde ham først, betyder at hun gerne vil passe på dig. Hun er interesseret i, hvem du er sammen med og så kan det godt være, at du som udgangspunkt tænker, at det er pinligt. Men man kan også se sådan på det, at fordi du betyder alt for hende, så vil hun gerne sikre sig, at du er i gode og trygge hænder.

Når du møder ham, kunne I måske have aftalt at skulle lave noget sammen. Det kan være, at I vil gå en tur i biografen og se en god film? Eller gå på en café og dikke en kop varm kakao - uanset hvad I beslutter jer for, så synes jeg ikke, at alkohol er en god kombination med en første date.

Der er også andre måder at have det sjovt sammen på og ved at lave en aktivitet sammen, kan man lære hinanden endnu bedre at kende.

Du kan læse mere om ”kærlighed” på vores hjemmeside: https://www.bornetelefonen.dk/tema/forelskelse

De bedste ønsker fremover fra

BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat