Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret hjælp mig!

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære dreng på 11
Tak for dit brev. Det lyder dejligt for dig, at du er blevet forelsket. Det du beskriver med at føle sig genert og ikke turde spørge pigen, om hun vil være kærester, er noget rigtigt mange føler, når de bliver forelsket. Det er også helt almindeligt, at forelskelsen og tankerne om den søde pige kommer til at tage al opmærksomheden i en periode. 
Jeg gætter på, at det du gerne vil have hjælp til, er hvordan du kommer i kontakt med pigen. Er det mon rigtigt forstået? Når I nu går i klasse sammen, tænker jeg, at der må være mulighed for at komme tættere på hende i hverdagen. Du kan måske "tilfældigvis" følges med hende på vej ud af skolen, eller måske skal I "tilfældigvis" den samme vej, når I er på vej hjem. Det kan du måske godt planlægge, for selvom du måske ikke skal den samme vej, kan du jo prøve at lade som om, at du skal... Tror du, at du kunne have mod til det? 
Det kan også være, at I kunne komme til at arbejde sammen om noget gruppearbejde eller lignende?? Hvis I bliver bedt om at finde en at arbejde sammen med om noget, kunne du måske tage mod og spørge hende? Det er måske ikke så farligt som at spørge hende direkte, om I skal være kærester, da det jo har noget med jeres skole at gøre.

Det kan også være, at I begge er på facebook, instragram eller lignende? Så kunne du jo sende hende en venneanmodning? Jeg tror, at det, det gælder om, er at komme tættere på hende. Når først I kender hinanden bedre, kan det måske lettere gå af sig selv, at I måske kunne blive kærester en dag. Hvis hun også er interesseret i dig, tænker jeg, at hun vil blive glad for, at du tager sådanne små initiativer.
Held og lykke med det.
Kærlig hilsen BørneTelefonen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat