Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret forelskelse.

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære forvirrede pige,

Tusind tak for dit brev, hvor du fortæller om dig om din kæreste. Du fortæller, at du er ked af, at din kæreste skriver sødt med andre piger over facebook. Det kan jeg rigtig godt forstå. Du skriver også, at han har brudt dette løfte overfor dig 3 gange, men at han har lovet ikke at gøre det igen, fordi han nu kan se, hvor ked af det, det gør dig.
Du lyder som en meget sød og overbærende kæreste, som egentlig tror på det bedste i ham. Men som jeg læser det, er du måske alligevel lidt bange for, at han skal bryde sit løfte til dig for 4. gang, er det mon rigtigt forstået..?
Du skriver også, at han gerne vil mødes med en pige, som han har skrevet med over Facebook. Og at du havde rigtig svært ved at tage det, da han fortalte det. Det kan jeg også rigtig godt forstå.
Som jeg læser det ud fra dit brev, er det her noget, du tænker rigtig meget på, og noget, der gør dig ked af det? Det at I bor så langt fra hinanden, kan jo også være med til at gøre tingene lidt sværere, fordi I måske ikke ses så tit, som I gerne ville. Så kan man måske let blive lidt jaloux, fordi man ikke rigtigt kan følge med i hinandens liv. Og man kan også let misforstå hinanden, når man ikke kan mødes og tale om de ting, som man er ked af.
Det er svært for mig at vide, om han fortæller dig sandheden,, når han siger at han ikke vil gøre det igen. Det kan jo være, at de ting der føles forkert for dig (fx at han skriver "skat", "min" osv. til andre piger på Facebook), føles helt rigtigt og naturligt for ham. Men når det er sagt, så tror jeg faktisk, at det ville gøre de fleste piger lidt kede af det. Og jeg synes, at det er rigtig sejt, at du har fortalt ham, at det gør dig ked af det. Du skal endelig holde fast i, hvordan du har det. Han ville sikkert heller ikke synes, det var så sjovt, hvis du nu skrev sådan til andre drenge..?
Jeg tror, I to har brug for at tage en god lang snak næste gang I ses. Jeg synes, det er vigtigt, at du holder fast i, hvordan du har det. Det er ikke spor mærkeligt, at du bliver ked af det, når han skriver de ting til andre piger.
Måske er det bare sådan, han er. Måske kan han ikke lade være med at skrive til andre piger. Så er han måske ikke den rigtige for dig? Måske er han sådan en dreng, der har brug for at blive bekræftet af mange piger. Føler du, at du kan acceptere det?
Det er svært for mig, at svare på, om du skal lade ham møde hende veninden eller ej... Bor hun mon også på Sjælland som ham, eller i Jylland som dig? En mulighed kunne jo være, at I mødtes alle 3 og lavede noget hyggeligt sammen..?
Jeg synes, du skal mærke efter inden i maven og så sige det, du føler. Hvis du føler, det er forkert, er det måske på tide, at han viser dig, at det er dig, han vil have – og siger nej til at mødes med hende.
Uanset hvad I finder frem til, er det rigtig vigtigt, at du holder fast i de her ting, du har fortalt mig. Og det lyder som om, du har nogle gode veninder, som du kan tale med om det hele. Og som vil dig det bedste. Det er jeg glad for. Måske skulle du tale lidt mere med dem om det hele? Jeg kan godt forstå, at du ikke kan holde ud at skulle miste ham, men kan du holde ud at gå at være ked af det og bange for, at han lyver?
Måske er det på tide, at han vælger om han vil have dig, eller de andre piger..?
Du lyder i hvert fald som en rigtig sød pige, som helt sikkert ikke vil have problemer med at møde en anden sød dreng, hvis det skulle ende med at være nødvendigt.
Jeg håber, du kan bruge mine råd. Hvis du har brug for en voksen at tale lidt mere med med, så sidder vi altid klar på BørneTelefonen på 116 111, og husk at det er gratis at ringe, og at ingen problemer er for "små".
Held og lykke med det hele.
Mange hilsner
BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat