Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

forvirret

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Hej dreng på 15 år

Det lyder som en dejlig oplevelse, I to har haft sammen, men også at du er blevet lidt forvirret over det. Det, at I spørger hinanden om lov og om det er ok, er rigtig godt. Så passer man på sig selv og den andens grænser. Det er super godt!

Jeg vil prøve at besvare dine spørgsmål og give nogle bud på grunde til, hvorfor pigen opfører sig som hun gør. Da jeg ikke kender nogen af jer, kan jeg kun gætte, og for at være sikker i forhold til, hvorfor hun gør, som hun gør, er det nok bedst at spørge hende selv.

Du skriver bl.a., at du ikke helt forstår, hvordan det kan være, at hun ikke vil have, at du giver hende finger. Det kan der være flere grunde til. Både psykologiske og fysiske. Først og fremmest kan det være, at hun er jomfru. Hvis hun er det, kan det være et stort skridt for hende, at en fyr trænger ind i hende, også selvom det “bare” er med fingrene. Måske er hun bange for, at det vil gøre ondt, og måske har hun ikke lyst til, at det når dertil endnu. Det var godt at du lyttede til hende, for hun siger faktisk også, at hun ikke er helt klar endnu. Giv det tid.

Du skriver selv, at du: “måtte så meget andet”, og derfor undrer dig over, at du ikke måtte give hende finder. Men her kan der være en vigtig forskel. Du kunne røre det udvendige, lyder det som om. Når du stikker fingre op i hende, kan det være at hun føler, at det bliver mere intimt. Det kommer meget tæt på, fordi du ved at stikke fingre op også rører indvendigt.

Du spørger også, om man kan gøre den slags for hyggens skyld. Og ja, det tror jeg godt, at man kan. Men det betyder ikke, at det ikke kan udvikle sig over tid. Så jeg synes ikke, at du skal føle dig helt afvist, fordi hun siger det. Måske skal du give det/hende noget tid. Og endelig ikke presse på i forhold til det seksuelle. Husk på, at I har masser af tid, og at det er vigtigt, at I begge to er klar til det. Måske fortsætter det som et hygge forhold, og måske er bliver det til mere eller måske var det dét. Det tænker jeg, at I to finder ud af sammen. Det kan også være at du er nysgerrig på at vide mere om  at kæle eller den første gang man har sex med en anden, så kan du læse mere her: https://www.sexlinien.dk/emneside-seksuelle-lyster/foerste-gang.aspx

Du lyder som en respektfuld ung mand, som spørger ind og respektere dine egne og hendes grænser. Bliv endelig ved med det! Super godt, at du ikke overskrider hendes grænser og ikke gør noget, som du eller hun ikke har lyst til.

Kærlig hilsen
Børnetelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat