Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret…

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære pige på 14 år

 

Tak for dit brev, hvor du fortæller om, at du er forvirret fordi du ikke rigtig kan finde ud af hvem af de 3 fyre du faktisk kan li´.

Det er aldrig rigtig nemt når det handler om kærlighed og følelser, det kan nemlig skifte meget hvad man synes og hvem man synes godt om.

Har du snakket med nogle af dine veninder om de tre fyre og hvordan du har det? Jeg tænker nemlig at det kan være, at de måske kan mærke hvem du taler mest ”begejstret” om. Eller hvis de har set dig sammen med dem, kan de måske fortælle, hvordan du virker når du er sammen med dem. Det kan være, at det kan sige lidt om, hvem af dem du er mest interesseret i.

Måske det også kunne være en idé, hvis du for eksempel i en uge helt lader være med at snakke eller sms’e med nogen af dem, og så på den måde måske kan mærke efter hvem du savner mest. Så kan du måske bruge tiden på at lave en liste over hvad det er ved dem hver især du godt kan li’ og måske ikke li’. Hvad tænker du om den idé?

Hvis du har lyst, er du meget velkommen til at ringe ind til BørneTelefonen på 116 111 og snakke med en rådgiver.Det kan være at du ved at tale med en rådgiver i løbet af samtalen, finder ud af hvem af dem du bedst kan li’?

 

De bedste hilsner

BørneBrevkassen

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat