Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forvirret

Læs hele brevet
Svar fra

Børnetelefonen

Kære M

Du har helt ret i, at det er er meget almindeligt i din alder at få varme følelser for unge af sit eget køn. Det ved jeg, at rigtig mange kender til. Du har oplevet det allerede i 11-12 års alderen. Og du oplever det stadigvæk.

Det lyder helt normalt for en 13 årig som dig, at du stadig bliver tiltrukket af andre piger. Måske bliver det ved, så du om nogle år får en pigekæreste. Måske ændrer det sig, så du bliver tiltrukket af drenge i stedet for. Og måske vil du opleve, at du både bliver tiltrukket af piger og af drenge, og at du både kan have pige - og drengekærester. 

Det er svært at vide lige nu, hvordan det bliver for dig. Men jeg vil sige til dig, at det giver ikke rigtig mening at snakke om normal/unormal. Det, der giver mening for hver enkelt person, er, at han/hun finder ud af, hvordan livet bliver et godt liv.

Jeg vil foreslå, at du bliver ved med at være åben og nysgerrig over for din seksualitet. Det allervigtigste for dig er, at du er tro over for dig selv, og at du accepterer dig selv, som du er. Hvis du gør det, ligger der mange gode og spændende oplevelser foran dig. 

Mange gode tanker fra BørneTelefonen

 

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat